Een herbruikbare zwemluier, dat is een no-brainer!

Een herbruikbare zwemluier, dat is een no-brainer!

Zwemmen met je kinderen is geweldig! Maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je met je kleintje naar het zwembad gaat, zoals welke zwemluier je mee moet nemen!

 

Waarom heb je een zwemluier nodig?

Dit voorkomt stoelgang in het zwembad. De dagelijkse luiers zijn niet geschikt voor in het zwembad omdat ze water absorberen en dan maken ze het moeilijk voor je kindje om te bewegen in het water.
Normale badkleding alleen biedt geen bescherming tegen de onbedoelde nummer twee, dus je hebt echt een zwemluier nodig om eventuele poepincidenten te voorkomen. 

 

Welke zwemluier?

Als je gewend bent om wegwerpluiers te gebruiken, dan zijn er opties voor wegwerpzwemluiers, maar hoe zou je het zelf vinden om op een warme zonnige dag een plastic zwembroek in het water te dragen? Herbruikbare zwemluiers zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je baby gelukkig en comfortabel is in het water. 

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van herbruikbare zwemluiers?

We hebben al gezegd dat herbruikbare zwemluiers comfortabeler zijn voor je baby, dus als je veel met je baby gaat zwemmen of van plan bent om op vakantie te gaan, dan zijn zwemluiers een must! Ze kunnen je wat geld besparen, zijn beter voor het milieu en je hebt maar twee zwemluiers nodig voor een vakantie in de zon, tegenover een paar pakjes wegwerpzwemluiers.

Als je het ermee eens bent dat herbruikbare zwemluiers een no-brainer zijn dan kan je hier alvast ons assortiment bekijken. Ook ideaal als geschenk, of je nu wegwerp of wasbare luiers gebruikt.

 

Volg ons op instagram @ecobee.be