Het is nooit te laat om over te stappen naar herbruikbare luiers!

Het is nooit te laat om over te stappen naar herbruikbare luiers!

Ben je benieuwd naar herbruikbare luiers, maar nooit de stap gemaakt? We kennen het gevoel... Van het een komt het ander en voor je het weet vier je hun eerste verjaardag en gebruik je nog steeds geen wasbare luiers. Het is gemakkelijker om gewoon door te gaan dan iets te veranderen denk je nu. Dus laten we een paar mythes ontkrachten...

Als ik nu overstap, bespaar ik geen geld...

Hoewel het gebruik van wasbare luiers vanaf de eerste dag de grootste kostenbesparingen oplevert, bespaar je nog steeds geld door een jaar of langer over te stappen. Als je van plan bent om het gezin uit te breiden, kan je de luiers misschien ook hergebruiken voor volgende kinderen, waardoor je nog meer kunt besparen.

Ik weet niet zeker of ik ze altijd wil gebruiken...

Je kunt fulltime, parttime of ze gewoon af en toe gebruiken. Je maakt een pakket dat past bij jullie levensstijl.  Je kan er een paar uitproberen voordat je de sprong volledig waagt. Als je slechts één luier per dag gebruikt, voorkom je dat meer dan 900 luiers op de vuilnisbelt belanden, dus elke luier telt!

Ik ben niet zeker van al dat extra wassen...

Dit is vaak de grootste zorg van mensen, maar ze zijn vaak verbaasd over hoe ze zich aanpassen aan de routine als ze eenmaal een systeem hebben om regelmatig hun luiers te wassen.

 

Volg ons op Instagram of Tiktok @ecobee.be