Mimi & Co - Nieuw in ons assortiment!

Mimi & Co - Nieuw in ons assortiment!

We zijn verheugd om een gloednieuw merk toe te voegen aan ons assortiment. We kozen voor Mimi & Co, een toonaangevend merk uit Australië. 

Waarom Mimi & Co?

Mimi & Co staat bekend om zijn kwaliteit. De luiers worden vervaardigd uit premium materialen, wat betekent dat ze niet alleen zacht en comfortabel zijn, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

 Wat deze luiers echt opmerkelijk maakt, is het all-in-one-pocket ontwerp en all-in-two (inlegsysteem) optie. Deze slimme samenstelling biedt het gemak van een all-in-one luier met de aanpasbaarheid van een pocketluier, een combinatie die we tot nu toe niet in ons assortiment hadden omdat we tot nog toe niet de gewenste kwaliteit hadden.

 

Het merk heeft al een indrukwekkende reputatie opgebouwd in Australië, en we zijn vereerd dat we hun partner zijn in België & Nederland.

We zijn zelf grote fan van hun producten en zijn ervan overtuigd dat jullie net zo enthousiast zullen zijn!

Pre-order nu mogelijk met een exclusieve korting!

De luiers zullen vanaf begin maart 2024 officieel beschikbaar zijn in de shop. Echter kan je nu al jullie favoriete Mimi & Co luiers in pre-order bestellen.

Als speciale introductieaanbieding ontvang je tot en met eind februari 10% korting op je pre-order met de code mimi10.

Profiteer van deze exclusieve korting en reserveer nu alvast jouw Mimi & Co luiers.

Volg Mimi & Co op TikTok!

Mimi & Co houdt niet alleen van hoogwaardige luiers maken, maar ook van het delen van handige tips en praktische kennis op TikTok.

We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment en kijken ernaar uit wat jullie bevindingen zijn.

Hier vind je alvast een overzicht van ons volledige Mimi & Co assortiment

Volg ons op Instagram of Tiktok @ecobee.be